Adana'da iki kadın katledildi! Fail yine tanıdık

Adana'da iki kadın katledildi! Fail yine tanıdık

Adana'da, Uğur Doğan isimli erkek ayrıldığı Rahime Doğan’ın annesi, kız kardeşi ve yengesine tabancayla ateş açtı. Rahime Doğan’ın annesi ve kız kardeşi hayatını kaybetti, yengesi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı, fail daha sonra aynı silahla intihar etti.

İddiaya göre, Uğur Doğan, bir süre önce ayrıldığı Rahime Doğan’ın annesinin yaşadığı eve gitti. Rahime Doğan ile o sırada bahçede ekmek pişiren annesi Şerife Yıldız, kardeşi Sümeyye Ergin ve yengesi Cennet Yıldız ile tartışan zanlı, yanında getirdiği tabancayla ateş açtı.

Çok sayıda merminin vücutlarına isabet etmesi sonucu Şerife Yıldız, Sümeyye Ergin ve Cennet Yıldız yere yığıldı. Rahime Doğan ise panikle evin bahçesinden kaçarak polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İKİ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Olayın ardından Uğur Doğan, tabancayla başına ateş etti. Olay yerine gelen ekipler, Şerife Yıldız ve Sümeyye Ergin ile Uğur Doğan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cennet Yıldız ise ambulansla hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN