Afyonkarahisar'da fabrika yangını

Afyonkarahisar'da fabrika yangını

Afyonkarahisar'da bulunan bir iplik fabrikasının pamuk deposunda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ekipleri yoğun çalışması sonucu yangın söndürüldü. Herhangi bir can kaybı bulunmaması yüreklere su serpti.

Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde bulunan bir iplik fabrikasının pamuk deposunda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Fabrikanın pamuk deposunda çıkan yangına, itfaiye ve Dinar Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Denizli ve çevre ilçe belediyelerinden İtfaiye ekipleri de destek için yangın söndürme çalışmalarına katıldı.

CAN KAYBI YOK

Akşam saatlerinde başlayan yangın gece saatlerinde kontrol alındı. Soğutma çalışmalarının ardından inceleme yapılan fabrikada, binada ve depodaki ürünlerde zarar oluştuğu belirlendi.

Öte yandan yangının çıktığı depoda kimsenin olmadığı bilgisi paylaşıldı.

Polis ekipleri, yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN