Ailesi Müge Anlı'ya başvurmuştu: 3 aydır kayıp olarak aranıyordu, acı haber geldi

Ailesi Müge Anlı'ya başvurmuştu:  3 aydır kayıp olarak aranıyordu, acı haber geldi

Bursa'dan İstanbul'a yakınlarının yanına gelen ve kaybolan Yusuf Ferhat Avcı'dan günlerdir haber alınamıyordu. Avcı'nın ailesi, oğullarının bulunabilmesi için bir televizyon programına da başvurmuştu. 3 aydır kayıp olan Avcı'nın cesedi İstanbul'da bir inşaatın bodrumunda bulundu. Dayı Nahit Avcı “Eski bir hastane inşaatının 3-4 kat altında suyun içerisinden çıkardık cesedini" dedi.

Bursa'dan İstanbul'a gelen ve ortadan kaybolan Yusuf Ferhat Avcı'dan 3 aydır haber alınamıyordu. Aile, 28 yaşındaki çocuklarının bulunması için Müge Anlı'ya da başvurmuştu. İstanbul'da bir inşaatta erkek cesedi bulunduğuna dair ihbar üzerine ekipler harekete geçti. Yapılan incelemede cesedin Yusuf Ferhat Avcı'ya ait olduğu belirlendi. 3 aydır yeğenini aradığını dile getiren dayı Nahit Avcı "Çizmelerle suyun içerisine girip dolaştıktan sonra cesedi şişmiş ve çürümüş şekilde bulduk. Babasıyla birlikte girdik suya. Tespit ettikten sonra polisi aradık. Arama kayıtlarında 8-10 kişi var. Bu şahıslar yeğenimi 4 kat aşağıya atmışlar. Yüzü falan da kırılmıştı. Şahıslar hakkında savcılığa müracaatımızı yaptık” dedi.

YUSUF FERHAT AVCI'NIN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Küçükçekmece’de bir inşaatın bodrumunda ceset bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede cesedin, ailesi tarafından 3 aydır aranan 28 yaşındaki Yusuf Ferhat Avcı’ya ait olduğu belirlendi. Avcı'nın Bursa’dan İstanbul’a yakınlarının yanına geldiği ve burada kaybolduğu, hakkında kayıp başvurusunun bulunduğu belirtildi. Bir televizyon programına katılan ailenin, bipolar hastası olduğu belirtilen Yusuf'u aradıkları öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN