Alkollü sürücüden çıldırtan sözler: İnşallah bir daha yapmam

Aksaray'da alkollü yakalanan bir sürücü verdiği cevaplarla hem polisleri hem de basın mensuplarını çıldırttı. Para cezası kesilen sürücünün ehliyetine de 6 ay süreyle el konulan sürücü, "Hata yaptığımı biliyorum, inşallah bir daha yapmam" dedi.

Aksaray'da, rutin yol kontrolü yapan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri şüphe üzerine 38 ADV 843 plakalı otomobili durdurdu. Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirdiği sürücünün hal ve hareketlerinden alkollü olabileceğini düşünen trafik polisleri Emrah E. (42) isimli sürücüye alkol kontrolü yaptı.

'3-5 TANE İÇTİM HEPSİ BU'

Yapılan testte sürücü Emrah E. 1,56 promil alkollü çıkarken araçtan indirilen sürücüye cezai işlem uygulandı. Bu sırada gazetecilerin, “Neden alkollü araç kullandınız?” sorusuna, “Mesaiden çıktım, alkol aldım, 3-5 tane içtim hepsi bu” diye cevap veren sürücü, alkollü araç kullanmanın yasak olduğunu hatırlatan gazetecilere, “Biliyorum, hata yaptığımı biliyorum. İnşallah yapmam” diye cevap verdi.

EHLİYETİNE EL KONULDU

Alkollü araç kullanmaktan bin 823 TL para cezası kesilen sürücünün ehliyetine de 6 ay süreyle el konulurken, sürücü ifadesi alınmak üzere Aksaray Polis Merkezine götürüldü. Araç ise olay yerine çağırılan ehliyetli bir yakınına teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN