Ankara kar altında: Kimi yolda kaldı kimi Ankara havası oynadı

Ankara kar altında: Kimi yolda kaldı kimi Ankara havası oynadı

Ankara'da iki gündür aralıklarla etkili olan kar yağışı sonrası, kaldırım ve yollarda buzlanma meydana geldi. İl genelinde etkili olan kar ve tipiden dolayı ulaşımda aksamalar yaşanırken, bazı vatandaşlar da sokağa çıkarak Ankara havası oynadı.

Ankara'da iki gündür etkili olan kar yağışı, tipiyle beraber etkisini artırdı. Hava koşulları nedeniyle ulaşımda aksamalar meydana geldi. Trafikle ilerlemekte güçlük çeker sürücüler, kar ve tipi ile birlikte buzlanma nedeniyle zor anlar yaşadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolların ulaşıma kapanmaması için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

1-001.jpg

ANKARA HAVASI OYNADILAR

Kar yağışı dolayısıyla bazı vatandaşlar ise soğuğa aldırmadan dışarı çıkarak yürüyüş yaptı. Başkentliler müzik eşliğinde sokaklarda kar üzerinde halay çekip Ankara havası oynarken, çocuklar ise poşetlerle kayarak ve kar topu oynayarak eğlendi.

2-001.jpg

'KENTİMİZ ŞU AN ÇOK YOĞUN BİR KAR YAĞIŞI ALTINDA'

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ekipleri, kar, tipi ve soğuk havada yolların ulaşıma kapanmaması için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. ABB Başkanı Mansur Yavaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kentimiz şu an çok yoğun bir kar yağışı altında. 920 araç ve 2 bin 242 mesai arkadaşımızla sahada, görevimizin başındayız. Tüm hemşehrilerimize dikkatli ve tedbirli olmalarını hatırlatırım. İhtiyaç halinde 'Başkent 153 hattı'mızdan 7/24 bize ulaşabilirsiniz" dedi.

3.jpg

Kar yağışının gece boyunca aralıklarla devam edeceği bilgisini paylaşan yetkililer, trafiğe çıkacak sürücüleri gece saatlerinde yollarda oluşabilecek buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

4-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN