Ankara'da lunaparka giden ailelere şok! Oyuncaklara biniş ücretine rekor zam: En az 5 bin lira...

Ankara'da lunaparka giden ailelere şok! Oyuncaklara biniş ücretine rekor zam: En az 5 bin lira...

Bayramda çocuklarını eğlendirmek için lunaparka giden Başkentliler, oyuncak fiyatlarını görünce neye uğradıklarını şaşırdı. Öyle ki Ankara Gençlik Parkı’nda oyuncaklara biniş ücretine rekor zam geldi. İşte, Ankara’da eğlenmeyi unutturacak lunapark zammı…

Lunaparklar bayramlarda çocukların vazgeçilmez mekanlarından oluyor. Bu bayram çocuklarını mutlu etmek için lunaparkın yolunu tutan Ankaralılar ise Gençlik Parkı’ndaki oyuncakların fiyatları karşısında resmen şok oldu.

Öyle ki Ankara’daki Gençlik Parkı’nda bulunan lunaparktaki oyuncaklar için bilet fiyatı 60 TL’ye kadar çıktı. Bu fiyatlar karşılığında ise ailelerin gücü yalnızca çocuklarını bir iki oyuncağa bindirmeye yetti…

ankarada-lunapark-fiyatlari-2.jpg

“EN AZ 5 BİN LİRADAN ÇIKARIZ”

Bayramda Ankara’ya torunlarını görmek için gelen ve onları eğlendirmek için lunaparka getirdiğini söyleyen emekli Müşerref Gün, oyuncak fiyatlarının yüksek olmasına isyan ederek “Beş kişi biniyoruz 60 TL… Büyük bir para 300 TL. Ben vermiyorum parayı oğlum veriyor. Çocukların bayram harçlıklarını harcıyoruz. Bugün en az 5 bin liradan çıkarız gibi geliyor. Beni zorlar ben emekliyim 15 bin TL emekli maaşım. Onlar beni eğlendiriyor çünkü benim bütçem yetmiyor" dedi.

ankarada-lunapark-fiyatlari-1.jpg

“BİR ANDA 60 TL OLMUŞ”

Serkan Boran’sa lunaparkın ücretlerini pahalı bulduğunu belirterek şunları söyledi:

“Çocukların 2-3 oyuncağa binmeleri 200 TL yapıyor. Bunu daha uygun yapabilirlerdi. Geçen geldiğimizde 40 liraydı. Bir anda 60 TL olmuş. Her şeye olduğu gibi çok hızlı bir şekilde zam gelmiş, şaşırdık. Çocuk onu da istiyor bunu da istiyor... Bir an önce buradan gitmek istiyoruz. Ailelerin bütçesi yetmeyebilir buna. Şehir dışından gelen misafirlerimiz var. Onlarla beraber yemek yiyelim desek, bittik… Bütün maaşı oraya vereceğiz. İnsanlar artık evlerinde, kuru kalabalık bu aslında. İnsanlar bir şeye binemiyor, bir şey yiyemiyor bir şey içemiyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN