Ankara'daki bir apartmanda yangın paniği

Ankara'nın Eryaman semtinde bulunan 14 katlı bir apartmanda çıkan yangın, paniğe neden oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi ve yangın kısa sürede söndürüldü. Şans eseri yangında yaralanan olmazken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Ankara'nın Eryaman semtinde bulunan 14 katlı bir apartmanda çıkan yangın, büyük bir paniğe neden oldu. Edinilen bilgilere göre, yangın 3. katın bir dairede başladı ve hızla yayılmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü. Neyse ki, yangında şans eseri herhangi bir yaralanma olmadı. Apartman sakinleri büyük bir tehlike atlattıklarını ifade ederken, olayla ilgili polis ekipleri de inceleme başlattı.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, apartman sakinleri yangın alarm sistemlerinin önemini vurgulayarak, benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN