Ankaralı emeklilere müjde: 2 bin TL destek ödemesi yapılıyor! Hak sahiplerinin parası hesaplara yattı

Ankaralı emeklilere müjde: 2 bin TL destek ödemesi yapılıyor! Hak sahiplerinin parası hesaplara yattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 36 bin 592 emekli için 1500 TL genel, 500 TL et desteği ödemesi yaptığını açıkladı. İşte, Ankara emekli destek ödemesi başvuru sayfası...

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), ihtiyaç sahibi emekli vatandaşlara yönelik yaptığı destek ödemelerine devam ediyor.

ABB, bu kapsamda 36 bin 592 emekli için 2 bin TL'lik destek ödemesinin gerçekleştirildiğini duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ankara Büyükşehir Belediyesi, 10 bin TL maaş alıp ekonomik zorluklar yaşayan 36 bin 592 ihtiyaç sahibi emekli için dokuzuncu destek ayında 1500 TL genel, 500 TL et desteği ödemesi gerçekleştirdi."

ANKARA BB EMEKLİ DESTEK ÖDEMESİ BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Emeklilere destek ödemesiyle ilgili daha önce paylaşımda bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, başvuru adresini şöyle ilan etmişti:

"İnsanı önceleyen belediyecilik darda olanın yanında olmaktan geçer. Emeklilerimizin durumlarında bir iyileştirme yapılamadı. Bu yüzden şartları uyan tüm emekli hemşehrilerimiz sosyal yardımlardan yararlanmak için belediyemize başvurabilirler. Başvuru https://sosyalhizmetler.ankara.bel.tr"

ANKARA BB EMEKLİ DESTEK ÖDEMESİ BAŞVURU SAYFASI

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN