Antalya'da keserli cinayetinde kan donduran detay: Göğüs bölgesinde yanık izleri, kesikler, morluklar...

Antalya'da keserli cinayetinde kan donduran detay: Göğüs bölgesinde yanık izleri, kesikler, morluklar...

Antalya'da Ercan Akdağ tartışı eşi Saibe Akdağ'ı kesici aletle katletti. Eşini öldürdükten sonra sağlık ekiplerini çağıran Akdağ, eşinin düştüğünü ve kafasının yarıldığını söylese de cinayetin detayları ortaya çıktı. Sağlık görevlisinin ifadesinde, maktülün göğsünde ve genital bölgesinde sigara söndürdüğü, kollarında ve bacaklarında eski ve yeni kesici alet yaralanmalarının olduğu belirtildi.

Kadın cinayetleri durdurulamıyor. Antalya'da Aksu Gençlik Merkezi'nde çalışan Saibe Akdağ ile eşi Ercan Akdağ arasında evde bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Ercan Akdağ, evdeki kesici aletle eşine vurdu. 3 çocuk annesi Saibe Akdağ kanlar içinde yere yığılınca Ercan Akdağ, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp sağlık ekibi çağırdı. Akdağ, eve gelen sağlıkçılara, eşinin düştüğünü ve kafasının kırıldığını söyledi. Saibe Akdağ, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

SAĞLIK GÖREVLİSİNDEN ŞOKE EDEN İFADE

Sanık Ercan Akdağ'ın eşini keserle öldürmeden önce işkence yaptığı ortaya çıktı. Duruşmada tanık olarak dinlenen 112 Acil Servis'te görevli sağlık teknisyeni E.D.D., "Müdahale etmek için göğsünü açtıklarında eski ve yeni ekimozlar ile sigara yanığına benzer yanıklar, damar yolu açmak için kollarına baktıklarında ise eski ve yeni yaralanmalar gördük." dedi. Ayrıca bacakları kontrol ettiklerinde yeni yapılmış kesici alet yaralanmaları gördüklerini aktaran E.D.D., "Genital bölgede de yanık izleri gördüm." diye konuştu. Sağlık teknisyeni E.D.D., eve gittikleri sırada Saibe Akdağ'ın nabız ve solunumunun olmadığını belirtti.

SAİBE AKDAĞ'IN KARDEŞİ ALİ KARAKUŞ: ABLAMLA EN SON 2 YIL ÖNCE GÖRÜŞTÜM

Saibe Akdağ'ın kardeşi Ali Karakuş, ablasıyla en son 2 yıl önce görüştüğünü belirtti. Sanık Ercan Akdağ ile 2 yıl öncesine kadar çok görüştüklerini, ablasına kalan mal mülk ile ilgili kendisini aradığını aktaran Karakuş, "Hatta şu anda ceza infaz kurumundan ablama kalan mallar için 'Benim de hakkım var' şeklinde dilekçe yazdığını öğrendim." dedi.

Saibe Akdağ'ın diğer kardeşi Musa Karakuş ise daha önce birlikte yaşadıklarını, Ercan Akdağ'ın ablasına fiziksel şiddet uyguladığını gördüğünü söyledi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN