Antalya'da koskoca şelale taştı! Geceye kabus gibi çöken fırtına... Sokaklar sular altında kaldı

Antalya'da başlayan fırtına geceye kabus gibi çöktü. Etkisini gösteren fırtınanın ardından sokaklar sular altında kalırken araçlar yükselen suyun içerisinde kayboldu. Doğal afetlerin bir araya geldiği bölgede şelalenin taştığı anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi. İşte tüm detaylar...

Antalya'dan paylaşılan görüntüler sosyal medyada viral oldu. Olumsuz hava koşulları sebebiyle şehir adeta sular altında kaldı. Meteoroloji'den gelen uyarıların ardından başlayan fırtına etkili oldu. Kuvvetli yağışa dayanamayan şelale sokaklara taştı.

ŞEHİR SULAR ALTINDA KALDI

Ülke genelinde AFAD tarafından uyarılar geldi. AFAD'ın uyarılarının ardından 44 ilde turuncu kodlu uyarılar verilirken bu illerden birisi de Antalya olmuştu. Meteoroloji uzmanları tarafından da ülke genelinde etkisini gösteren fırtına hakkında bölge bölge halka bilgi veriliyor. Gece saatlerinde Antalya'da başlayan fırtına etkili bir şekilde devam ediyor. Fırtınanın ardından şehirde sel felaketi meydana geldi.

Fırtınanın etkisiyle birçok noktada sokakların sular altında kaldığı görülürken araçların da yükselen su içerisinde kaybolduğu dikkat çekti. Geceyi kabusa çeviren fırtınanın ardından dünyaca ünlü "Düden Şelalesi" taştı. Düden Şelalesi'nden taşan su sokaklara doldu.

f-yqsj1wmaapz2h.jpg

SABAH SAATLERİNDE FENA OLACAK

Antalya'da yaşanan korkutucu durumun ardından pazar sabahı için Bursa ve Balıkesir'e dikkatler çekildi. Ünlü meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sabah saatlerinde fırtınanın etkisiyle Bursa ve Balıkesir'de ağaçların devrilebileceğini paylaştı.

DOĞU KARADENİZ'DE RİSK

Doğu Karadeniz hakkında da uyarılarda bulunan Ökten, iç kesimlerinde pazar gününün riskli olduğunu paylaştı. Fırtınayı işaret ederek, önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN