Arı kovanı yüklü kamyon devrildi: Koruyucu maske giyen ekipler arıları topladı

Arı kovanı yüklü kamyon devrildi: Koruyucu maske giyen ekipler arıları topladı

Bingöl'de arı kovanı yüklü kamyon devrildi. Kovanların ortalığa saçılmasıyla arılar etrafa dağıldı. Kaçan arıları koruyucu elbise giyen ekipler topladı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

Bingöl'ün Genç ilçesinde müdahale edilmesi çok zor bir kaza meydana geldi. Naim Bozoba yönetimindeki arı kovanı yüklü kamyon yol kenarına devrildi. Yaşanan kazada, kamyon şoförü Naim Bozoba ve arı kovanlarının sahibi olduğu öğrenilen Fırat Kanar yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yaralıları Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

ekipler.jpg

Kaza sırasında yola saçılan çok sayıda kovandan ise arılar kaçtı. Kaçan arılar koruyucu elbise giyen Bingöl Arıcılar Birliği ekipleri tarafından toplandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN