Arnavutköy'de otomobil ve servis aracının karıştığı kazada trafik felç oldu!

Arnavutköy'de servis aracı ve bir otomobilin karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü. Kaza sonucu 2 kişi yaralanırken Sazlıbosna yolunda ise trafik felç oldu. O anları ise bir vatandaş cep telefonu kamerasına böyle kaydetti.

Arnavutköy Sazlıbosna yolunda bir servis aracı ile otomobilin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı, uzun araç kuyrukları oluştu.

Bugün sabah saatlerinde Arnavutköy - Hadımköy Yolu Sazlısbosna mevkiinde gerçekleşen olayda Barış E. yönetimindeki 34 FAM 718 plakalı otomobil, Hadımköy istikametinde seyir halinde ilerlediği esnada sollayarak isterken şerit değiştirdi. Şerit değiştiren otomobil Arnavutköy yönünde ilerleyen Atilla T. kontrolündeki 34 LSU 885 plakalı servis aracı ile çarpıştı.

Kaza sonrasında araçlarda bulunan Atilla T. ve Yakup E. yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerindeki vatandaşlar tarafından yapılırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

TRAFİKTE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Ekiplerin müdahalesi ile yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ise kaza yeri ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Kaza sonrasında yolda uzun araç kuyrukları oluşurken yaşananlar cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN