Artvin Bedlyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor

Artvin Bedlyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor

Artvin Belediyesi, şehrin alt yapı çalışmalarına ve çevre düzenlenmelerine devam ediyor.

Artvin Belediyesi; Çarşı Mahallesi Baki Çaloğlu Sokakta geçen doğalgaz alt yapısının ardından sokakta bozulan kilit parklar yenileme çalışmalarını tamamladı. Bu çalışmalar kapsamında sokakta buluna kilit parke taşları, yağmur suyu oluğu ve parapet beton işlemleri yapılarak araç ve yaya ulaşımının konforu artırıldı.

Öte yandan Belediye Fen İşleri ekipleri, çevre düzenleme çalışmaları kapsamında, şehrin en eski sokaklarından biri olan Çarşı Mahallesi Dik Sokakta beton merdivenleri andezit kaplayarak sokağı daha modern ve estetik görüntüye kazandırma çalışmalarına devam ediyor.
Çalışmalarla ilgili Artvin Belediyesinin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; Daha yaşanabilir bir Artvin için çalışmaların diğer mahalle ve sokaklarda hız kesmeden devam edeceği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN