Artvin'de kadın cinayeti: Silahla katledip intihar etti

Artvin'de kadın cinayeti: Silahla katledip intihar etti

Türkiye'de 'önlenemeyen' kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi... Artvin’in Ardanuç İlçesi’ne bağlı Bereket Köyü’nde Canan Bozkurt eşi Özer Bozkurt tarafından silahla katledildi. Zanlı daha sonra aynı silahla intihar etti.

Artvin'in Bereket köyünde henüz belirlenemeyen nedenle Özer Bozkurt (41) ile eşi Canan Bozkurt (37) arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada, Özer Bozkurt eşi Canan Bozkurt'a tabancayla ateş ettikten sonra aynı silahla intihar etti.

İhbar üzerine bölgeye gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan incelemede çiftin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Üç çocukları olduğu öğrenilen çiftin cenazeleri, olay yerindeki incelemenin ardından Artvin Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN