Artvin'de otomobil yamaca çarptı: Gazeteci Tolga Gül hayatını kaybetti

Artvin'de otomobil yamaca çarptı: Gazeteci Tolga Gül hayatını kaybetti

Artvin'de bir otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki yamaca çarptı. Araçtaki gazetecilerden Tolga Gül hayatını kaybederken, Fatih Tüysüz de ağır yaralandı.

Dün öğleden sonra Artvin'de merkeze bağlı Oruçlu köyünde bir kaza meydana geldi. Yusufeli'nden, şehir merkezine giden Gazeteci Fatih Tüysüz yönetimindeki 34 FZJ 841 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yol kenarındaki yamaca çarptı. Kazada, Fatih Tüysüz (37) ile otomobildeki meslektaşı Tolga Gül (48), ağır yaralandı.

1-008.jpg

YARALININ HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından Artvin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tolga Gül, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılmadı. Fatih Tüysüz'ün de hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN