Atatürk heykeline taşlı saldırı

Atatürk heykeline taşlı saldırı

Elazığ'da kent merkezindeki Atatürk heykeline çıkıp elindeki taşla heykelin baş kısmına vuran şüpheli yakalandı.

Elazığ'ın Gazi Caddesi'nde bulunan eski öğretmenevi önünde öğle saatlerinde utanç verici bir saldırı gerçekleştirildi. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün caddede bulunan heykeline çıkan bir kişi, heykelin baş kısmına defalarca taşla vurdu.

9663001.jpg

Çevredekilerin tepki göstermesi üzerine şüpheli olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemelerin ardından şüpheliyi yakaladı.

Şizofreni hastası olduğu belirtilen şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN