Aydın sağanak yağışa teslim: Dereler taştı, ev ve çiftlikleri su bastı

Aydın sağanak yağışa teslim: Dereler taştı, ev ve çiftlikleri su bastı

Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde etkili olan kuvvetli sağanak vatandaşları zor durumda bıraktı. Dereler taştı, bazı ev ve çiftliklerde su baskınları yaşandı. Nazilli ilçesinde de bazı caddelerde rögarlar taştı, yollarda su birikintileri oluştu. Belediye ekiplerinin bölgedeki çalışmaları sürüyor.

Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde sağanak vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kocaçay deresi başta olmak üzere bazı derelerin taşmasına neden oldu. Çobanisa Mahallesi'nde bazı ev ve çiftlikleri su bastı.

Vatandaşlar kendi imkanlarıyla suyu tahliye etti. Karpuzlu Belediyesi ekipleri su baskınının yoğun olduğu Çobanisa ve Ovapınar Mahallelerinde çalışma başlattı.

7621484.jpg

Öte yandan Karpuzlu Kaymakam Vekili Merve Ayık ve Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye ekiplerinin bölgedeki çalışmaları sürüyor.

7621483.jpg

NAZİLLİ DE RÖGARLAR TAŞTI

Nazilli ilçesinde de sağanak nedeniyle Atatürk Bulvarı başta olmak üzere bazı caddelerde rögarlar taştı, yollarda su birikintileri oluştu.

Trafikte uzun süren aksamalar yaşanırken Pınarbaşı Mahallesi'nde ise sel nedeniyle bir evin bahçe duvarı yıkıldı.

7621482.jpg

Belediye ekiplerinin çalışması sürerken Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da bölgede inceleme yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN