Aynı aileden 1'i çocuk 3 kişi tutuklandı: Sakız cinayeti 10 gün sonra aydınlandı

Aynı aileden 1'i çocuk 3 kişi tutuklandı: Sakız cinayeti 10 gün sonra aydınlandı

Sakarya'da kendisinden haber alınamayan esnaf Erdal Sakız'ın 10 gün sonra aracında ölü bulunmasına ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerin aynı aileden ve birinin 16 yaşında olduğu öğrenildi.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde 10 gün önce evinden çıkan esnaf Erdal Sakız'dan (43) haber alamayan yakınları durumu jandarmaya bildirmiş, arama çalışmalarında Sakız'ın aracının Hendek ilçesi Çam Dağı mevkisinde olduğu tespit edilmişti. Ormanlık alana giden ekipler, Sakız'ı aracında ölü bulmuş, Sakız'ın tüfekle vurularak öldürüldüğü belirlenmişti. Olaya ilişkin Sakız'ın arkadaşı E.K, eşi L.K. ve oğlu S.K. gözaltına alınmıştı.

8 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Karasu ilçesi Kuru Dere Mahallesi'nde 9 Kasım tarihinde evinden otomobiliyle ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Erdal Sakız'ın 10 gün sonra Çam dağı ormanlık alanında otomobilinin içerisinde baş ve göğüs kısmında mermi ve ayrıca elinde ise tüfekle vurulduğu anlaşılan yara izi olan cesedi bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada 8 şüpheli gözaltına alındı.

222-001.jpg

Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi ve Karasu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde olayın ardından Kurudere Mahallesi'nde fındık tüccarı Ersin Koç'a ait iş yeri ve beraberinde ev ile eklentileri olan ahır içinde detaylı inceleme yapan Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri bazı bulguları delillendirerek çalışma yürüttü.

3 YAKINI TUTUKLANDI

Jandarma karakolunda ifadeleri alınan Erdal Sakız'ın oğlu T.S, eşi N.S. ve ilişki yaşadığı öğrenilen N.B., kuzeni E.S., yeğeni R.S. serbest bırakıldı. Aralarında para meselesi oldukları öğrenilen fındık tüccarı Ersin Koç, eşi Lale Koç ve 16 yaşındaki oğulları S.K. tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN