Bahçelerinde görünce şaşkına döndüler! 'Uzaydan düştü, patlayacak mı acaba?'

Tokat'ta Umut İzgi'ye ait olan drone, çekim yaptıktan sonra kontrolden çıkarak bir yaşlı çiftin bahçesine düştü. Bir süre sonra bulunan drone'dan çıkan görüntüler ise izleyenleri tebessüm ettirdi. Görüntülerde,bugün hayatta olmayan Salih Kara'nın eşi Şaziye Kara’ya düşen drone'u göstererek, 'Uzaydan düştü. Patlayacak mı acaba? Hocayı çağıralım' dediği duyuluyor.

Umut İzgi, Erbaa ilçesine bağlı Çeşmeli köyünde 2016 yılında köyünün çekimi için drone'un altına aksiyon kamerası takarak uçuş yaptı. Çekim yaptıktan iniş esnasında rüzgardan dolayı kontrolden çıkan drone, bir evin bahçesine düştü. Yaşanan kazanın ardından drone'unu arayarak bulan İzgi, hafıza kartındaki görüntüleri evine gittiğinde izledi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Görüntülerde bugün hayatta olmayan yaşlı çiftin drone ile olan imtihanı ve aralarındaki diyalog dikkat çekti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede ilgi odağı oldu. Çiftin arasındaki diyalog, Anadolu insanında halen kaybolmayan samimiyet, saf ve temiz duyguları bir kez daha gözler önüne serdi. Drone kamerasının kaydettiği görüntüler, yaşlı çiftten geriye birer güzel anı olarak kaldı.

aw569092-02-copy.jpg

'UZAYDAN DÜŞTÜ, PATLAYACAK MI?'

Görüntülerde bugün hayatta olmayan Salih Kara, eşi Şaziye Kara’ya düşen drone'u göstererek, “Vız vız geldi düştü buraya. Daha gitmiyor. Uzaydan düştü. Patlayacak mı acaba? Uzak dur. Hocayı çağıralım. Kimin bu?” şeklinde sözleri yansıdı.

Yaklaşık 6 yıl önce yaşanan olayın ardından yaşlı çiftin birer yıl ara ile hayatını kaybettiği öğrenildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir