Bakan Karaismailoğlu'dan, ekonomiden şikayet eden esnafa ilginç yanıt

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Tuzluca'da esnaf ziyaretinde bulundu. Bir bakkalın “Valla yaramazlık var biraz, zor ama inşallah düzelir. Ekonomik olarak biraz sıkıntı yaşıyoruz. İş yapamıyoruz” sözlerine yanıt veren Karaismaoğlu, "Dünya karışık, biz de inşallah düzelteceğiz” dedi.

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde esnaf ziyareti yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, vatandaşların yaklaşan Ramazan bayramlarını kutladı. Karaismailoğlu, vatandaşlarla sohbet etti.

Bir züccaciyeci, Karaismailoğlu’nu görünce, “Siz buralara gelir miydiniz” diye sordu. Karaismailoğlu’nun yanıtı ise “Geliriz, ne demek” oldu.

DÜNYA KARIŞIK, BİZ DE İNŞALLAH DÜZELECEĞİZ

Kaismaoğlu’nun “Nasılsınız” diye sorduğu bir bakkal ise “İyiyiz sağ olun, siz nasılsınız” karşılığını verdi. Karaismailoğlu’nun “İyiyiz sağ ol, bir yaramazlık yok” dediği esnaf, “Valla yaramazlık var biraz, zor ama inşallah düzelir” diye konuştu. Karaismailoğlu da “Düzelecek, hiç endişeniz olmasın” diye karşılık verdi. Tuzlucalı bakkal, bunun üzerine, “Yani var, ekonomik olarak biraz sıkıntı yaşıyoruz. İş yapamıyoruz” dedi. Karaismailoğlu, “Dünya karışık, biz de inşallah düzelteceğiz” diye konuştu.

Bir vatandaş da Adil Karaismailoğlu’na, Tuzluca da yaşanan sulama suyu sorununu aktararak, “Sayın Bakanım, başkanımız da iyi biliyor, il başkanına da ilettik; Tuzluca’da sulama suyu sıkıntımız var. Yıllardır yol alınamadı. Bize bir yardımcı olur musunuz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN