Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul'da bağlantı yolundaki gişeler kaldırılıyor

Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul'da bağlantı yolundaki gişeler kaldırılıyor

İstanbul'un trafik sorununu rahatlatmak için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı düğmeye basıyor. Megakentte bağlantı yollarındaki gişeler kaldırılacak. Bakan Abdulkadir Uraloğlu yeni sistemi, "Serbest Geçiş Sistemi'yle yol kesimlerindeki gişe adalarını ve kanopileri kaldırarak vatandaşlarımızın hızlı geçişini sağlayacağız." sözleriyle duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun İstanbul'da trafiği rahatlatma amaçlı yeni bir adım attığını duyurması oldukça önemli bir gelişme. Megakentte, TEM Otoyolu'na çıkan bağlantı yollarındaki gişelerin kaldırılması planlanıyor. Bu hamleyle, trafik akışının daha düzenli ve hızlı olması amaçlanıyor.

'SERBEST GEÇİŞ SİSTEMİ'Nİ İSTANBUL'DA DEVREYE ALDIK'

Yeni Şafak gazetesine verdiği demeçte Bakan Uraloğlu, Serbest Geçiş Sistemi'nin devreye alındığını belirtti. Bu sistem sayesinde, gişe şerit seçme zorunluluğu ve hız düşümü nedeniyle öncesinde oluşan trafik akış düzensizliklerinin ortadan kaldırılması hedefleniyor. Sistem, trafik akışının kesintisiz devam etmesini ve otoyollarda gişe olmadan ücret toplanmasını sağlayacak.

DAHA HIZLI GEÇİŞ HEDEFLENİYOR

Projede, Samandıra, Avcılar, Ispartakule ve Hadımköy gibi bölgelerde bulunan gişelerin kaldırılması planlanıyor. Bu sayede daha hızlı ve güvenli bir geçişin mümkün olması bekleniyor. Proje tamamlandığında, bağlantı yollarındaki gişe adaları ve kanopiler de kaldırılacak. Bu gelişme, İstanbul'un trafik sorununa önemli bir çözüm sunabilir ve vatandaşların günlük hayatını olumlu yönde etkileyebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN