Başkan Bakkalcıoğlu, çalışanların İşçi Bayramı'nı kutladı

Başkan Bakkalcıoğlu, çalışanların İşçi Bayramı'nı kutladı

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, mesailerine 1 Mayıs İşçi Bayramında da devam eden emekçilerin İşçi Bayramı’nı kutladı.

Bozüyük’te faaliyet gösteren fabrikalarda sabah erken saatlerde işlerinin başına gelen ve görevlerini tamamlayarak evlerine giden işçileri fabrika girişlerinde karşılayan Başkan Bakkalcıoğlu, CHP Bilecik Milletvekili Adayları Tüzün ve Kazıcı işçilere simit ve poğaça ikram etti.

İşçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, İşçi Bayramlarını kutlayan Başkan Bakkalcıoğlu, ‘1 Mayıs emeğin, işçinin bayramıdır. Emekle çalışan insanların bu bayramda ellerini sıkmak onların emeklerine saygıdır. Bizler emeğin değerini bilen insanlarız. Üreten, emek veren, alın teri döken tüm çalışan emekçilerimizin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” kutlu olsun.’ dedi. Milletvekili aday Yaşar Tüzün’ de ‘Kendi Bayramlarında çalışmak zorunda olan emekçi arkadaşlarımızla buluştuk. Yaşasın 1 Mayıs. Bayramınız kutlu olsun. Emeğinizin karşılığını alacaksınız.” dedi. Başkan Bakkalcıoğlu, Milletvekili Adayları Tüzün ve Kazıcı’ya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Elmas, Saadet Partisi Bozüyük İlçe Başkanı Necip Meral, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel, CHP ilçe teşkilatı, ile CHP Kadın ve Gençlik Kolları eşlik etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN