Başkan Bakkalcıoğlu’na, Vitraspor’dan hediye forma

Başkan Bakkalcıoğlu’na, Vitraspor’dan hediye forma

Bozüyük Vitraspor Kulübü yöneticileri Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya gelerek Başkan Bakkalcıoğu'na üzerinde ismi yazılı takım forması hediye ettiler.

Başkan Bakkalcıoğlu'nu makamında ziyaret eden Bozüyük Vitraspor Kulübü Başkanı Tuna Portakal, Eczacıbaşı Vitra İnsan Kaynakları Yöneticisi Burhan Yüzer ve sendika yöneticisi Hasan Adsoy Başkan Bakkalcıoğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti. Kulüp Başkanı Tuna Portakal ve beraberindekiler ziyarette Başkan Bakkalcıoğlu ile Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu'na üzerinde isimleri yazılı takım forması hediye ettiler. Başkan Bakkalcıoğlu Kulüp Başkanı Tuna Portakal ve beraberindekilere nazik ziyaretleri nedeni ile teşekkür ederek müsabakalarda başarılar diledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN