Başkan Bakkalcıoğlu'nun 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

Başkan Bakkalcıoğlu'nun 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 103. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Bakkalcıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kurtuluş Savaşımızın en önemli dönüm noktası olan 23 Nisan 1920 milletimizin bağımsızlık ve özgürlük iradesini tüm dünyaya ilan ettiği tarihtir. Yaşadığı çağa damga vurmuş olan Atatürk, özgürlük ve bağımsızlığın zafer tacı olan TBMM’nin kuruluşunu gelecek nesillere, yani değerli çocuklara armağan etmiştir. Atatürk’ün bu işareti doğrultusunda; ulusal egemenliğimizin koruyucusu ve güzel ülkemizi her alanda en üst seviyeye çıkartacak olan çocuklarımıza olan inancım ve güvenim tamdır. Her yıl dünya çocukları ile kutladığımız bu bayram ayrıca dünyaya verdiğimiz bir barış mesajıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bütün hemşehrilerimin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN