Başkan Bakkalcıoğlu'nun Ramazan ayı mesajı

Başkan Bakkalcıoğlu'nun Ramazan ayı mesajı

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Ramazan ayı ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Başkan Bakkalcıoğlu yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ramazan, sevginin, kardeşliğin, en önemlisi de dayanışmanın ve paylaşmanın zamanıdır. Derin bir manevi iklimi teneffüs edeceğimiz, on bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile dinimizde ve kültürümüzde büyük bir yere sahip ‘yardımlaşma’ ve ‘paylaşma’ konularındaki hassasiyet daha da artmaktadır.

Özellikle yaşadığımız deprem felaketinden sonra bir kez daha gördük ki; birlik ve beraberliğin hiç olmadığı kadar önem kazandığı bu günlerde, yardımlaşma ve dayanışmayı kendimize görev edinerek, desteğe ihtiyacı olan vatandaşlarımızı bir an bile aklımızdan çıkarmamalıyız. Yaralarımızı dayanışma sayesinde sarabilir, acılarımızı da paylaşarak azaltabiliriz.

Bu mübarek ayda bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp, yaşatmaktır. Olanın, olmayanı daha iyi anlayabildiği, duaların ve ibadetlerin çok daha yüksek duygularla iletildiği bu mübarek ayda, birlik ve beraberliğimiz daim, Ramazanınız mübarek, ibadetleriniz kabul olsun.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN