Başkan Sarıkurt, Adalet Apartmanı sakinleriyle bir araya geldi

Başkan Sarıkurt, Adalet Apartmanı sakinleriyle bir araya geldi

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, geçtiğimiz günlerde meydana gelen doğal gaz patlamasından etkilenen Adalet Apartmanı sakinleriyle yeniden bir araya gelerek yaşanan sürecin son durumunu değerlendirdi.

Adalet Apartmanı sakinlerinin mağduriyetlerinin giderilmesi adına yürütülen çalışmaları yakından takip eden Başkan Sarıkurt, apartman sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıda vatandaşların talep, ihtiyaç ve beklentilerini tek tek dinledi. Görüşmede, belediye tarafından sürdürülen ve bundan sonraki süreçte planlanan destek çalışmaları hakkında detaylı görüş alışverişinde bulunuldu.

“Hiçbir Komşumuzu Yalnız Bırakmayacağız”

Yaşanan üzücü olayın ilk anından itibaren tüm imkânlarla sahada olduklarını belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, sürecin her aşamasını bizzat takip ettiğini vurgulayarak, “Doğal gaz patlamasından etkilenen Adalet Apartmanı sakinlerimizle yeniden bir araya gelerek devam eden süreci değerlendirdik. Komşularımızın talep ve beklentilerini dinledik; mağduriyetlerin giderilmesine yönelik yürüttüğümüz ve planladığımız çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Sürecin her aşamasını yakından takip ederek komşularımızın yanında olmaya, imkânlarımız doğrultusunda tüm desteğimizi sunmaya kararlılıkla devam edeceğiz.” dedi.

Çorlu Belediyesi olayın izlerini silmek ve patlamadan etkilenen ailelerin yaralarını sarmak amacıyla ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN