Başkan Yetişkin, Kurtulmuş ve Özdağ ailelerine başsağlığı diledi

Başkan Yetişkin, Kurtulmuş ve Özdağ ailelerine başsağlığı diledi

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Büyük Menderes Nehri'nde meydana gelen elim olayda hayatını kaybeden 15 yaşındaki Eda Kurtulmuş ile 11 yaşındaki Şahin Özdağ'ın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Acılı ailelerle bir araya gelen Başkan Yetişkin, yaşanan büyük kaybın derin üzüntüsünü paylaştığını ifade ederek ailelere sabır ve başsağlığı dileklerini iletti. Ailelerin acısını paylaşan Yetişkin, hayatını kaybeden iki çocuğu rahmetle andı.

Toplumu derinden sarsan bu acı olayın herkesi yasa boğduğunu belirten Başkan Yetişkin, benzer acıların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu ve ailelerin her zaman yanında olacaklarını ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN