Başkan Yetişkin Özel'e yapılan saldırıyı kınadı

Başkan Yetişkin Özel'e yapılan saldırıyı kınadı

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik saldırıya ilişkin bir kınama mesajı yayınladı.



Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, yaşamını yitiren Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder için düzenlenen cenaze törenine katıldı. Tören sonunda Özgür Özel'e bir kişi yumrukla saldırıda bulundu.

"İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ ENGELLEYEMEYECEKSİNİZ"

Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayınlayan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, çirkin saldırıyı kınadı.

Yetişkin mesajında, "Dün kaybettiğimiz Sırrı Süreyya Önder için düzenlenen cenaze töreni çıkışında Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel'e yapılan alçakça saldırıyı kınıyorum. İktidar yürüyüşümüzü bu provokatif saldırılarla engelleyemeyeceksiniz. Genel Başkanımızın her zaman yanındayız" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN