Başkentte bazı yollar trafiğe kapatılacak

Başkentte bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara’da metro hattı yapımı için şehir içi trafiğe düzenleme geliyor. Bazı yollar inşaat tamamlanana kadar araç geçişine kapalı kalacak.

Başkent Ankara'da Dikimevi–Natoyolu Raylı Sistem Uzatma Hattı’nın inşaatı nedeniyle Ankara’da bazı ana caddeler trafiğe kapatılacak. Çalışmalar kapsamında Cemal Gürsel, Tıp Fakültesi, Natoyolu ve Sultan Fatih Caddeleri’nin, istasyonlara denk gelen bölümleri araç geçişine kapatılacak.

Dikimevi, Abidinpaşa, Aşık Veysel, Tuzluçayır, General Zeki Doğan, Fahri Korutürk, Cengizhan, Akşemsettin ve Natoyolu istasyonlarının yapılacağı güzergâhlarda yollar aşamalı olarak trafiğe kapatılacak. Bu süreçte gerekli yönlendirme levhaları yerleştirilecek ve güvenlik önlemleri alınacak. İlk kapanma Natoyolu İstasyonu çevresinde başlayacak. EGO, UKOME ve özel halk otobüsleriyle minibüs hatlarının güzergâhları da yeni trafik düzenine göre güncellenecek. Kapanan yollar, inşaat tamamlanana kadar yeniden trafiğe açılmayacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN