Batman’da yolcu otobüs ile tır kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 22 yaralı

Batman’dan Diyarbakır'a seyir halinde olan bir yolcu otobüsü tırla kafa kafaya çarpıştı. Trafik kazasında otobüsün şoförü hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı. Yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bir yolcu otobüsü ile tırın karıştığı feci trafik kazasında 1 vatandaş hayatını kaybederken 22 kişi de yaralandı. Kaza, Batman çıkışı Bismil yolu Batman Çayı Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Diyarbakır firmasına ait bir yolcu otobüsü Diyarbakır istikametinde seyir halindeyken kum yüklü tıra arkadan çarptı.

ddd.jpg

OTOBÜS ŞOFÖRÜ HAYATINI KAYBETTİ

Meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre otobüs şoförü hayatını kaybederken 4’ü ağır 22 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve güvenlik güçleri sevk edildi.

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından çevre hastanelere sevk edildi. Yol, kaza nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN