Bekar evinde çıkan kavgada silahlar konuştu: 2 yabancı uyruklu hayatını kaybetti

Bekar evinde çıkan kavgada silahlar konuştu: 2 yabancı uyruklu hayatını kaybetti

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir apartmanda yabancı uyruklu kişiler arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Silahların konuştuğu kavgada Muhammed Alhalaf ve Ahmet Alhalaf hayatını kaybetti. Polis ekipleri olaya karışan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir apartmanda yabancı uyruklu iki grup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada silahlar konuştu. Kavgada Muhammed Alhalaf ve Ahmet Alhalaf silahla vurulmasının ardından olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan ilk müdahalede şahısların hayatını kaybettiği belirlendi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, evde inceleme yaptı. Ölen şahısların cansız bedenleri de yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Polis ekipleri de olaya karışan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN