Beylikdüzü'nde lüks otomobile kurşun yağmuru! Ölü ve yaralı var

Bir dönemin uyuşturucu kralı Pablo Escobar'ın infaz yöntemi Türkiye'de son dönemde saldırganların en çok kullanılan taktik oldu. İstanbul Beylikdüzü’nde motosikletli 2 kişi park halindeki aracı kurşun yağmuruna tuttu. Saldırıda araçta bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Polis ekipleri motosikletle kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Bir dönemin uyuşturucu kralı Pablo Escobar'ın infaz yöntemi Türkiye'de son dönemde tırmanışa geçti. Ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar, Kolombiya Adalet Bakanı'nı öldürmek amacıyla motosiklet kullanımını suikastçılara talimat olarak vermişti. Türkiye'de de öldürme yöntemi olarak motosikletli saldırılar tercih ediliyor.

İstanbul Beylikdüzü’nde, motosikletli 2 kişi, park halindeki bir aracın yanına gelerek kurşun yağdırdı. Saldırı sırasında araçta bulanan 4 kişiden 2’si yaralandı.

Olay yerine sağlık ekipleri gelene kadar vatandaşlar yaralanan Suayip A. ve İdil B. isimli kadına müdahale etmeye çalıştı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Suayip A. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

yeni-proje-1-001.jpg

“ESENYURT’A DOĞRU KAÇTILAR”

Olayı gören Ömer Kahraman isimli vatandaş, “Biz arka araçtaydık. Motosikletli araçlar gelip önümüzden geçti. Önümüzdeki araca iki kız bir erkek binerken taradılar. Biz araçla arkaya doğru kaçmaya çalışırken onlar da Esenyurt tarafına doğru kaçtılar. Kafamızı eğdiğimiz için fazla göremedik” dedi.

yeni-proje.jpg

Polis ekipleri kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.