Bıçaklanan eski Ülkü Ocakları başkanı ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı

Bıçaklanan eski Ülkü Ocakları başkanı ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı

Eski Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Çağrı Ü., bıçaklı saldırıya uğramasının ardından silahıyla ateş açtı. Olayda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Mersin'de merkez Toroslar ilçesi Kuvayı Milliye Caddesi üzerindeki bir banka şubesinden para çeken eski Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Çağrı Ü., bankadan çıktığı sırada dışarda bekleyen 4 kişiyle tartıştı.

Tartışma sonrası çıkan kavgada darp edilen Çağrı Ü., üzerinde taşıdığı tabanca ile şahıslara ateş açtı. Olayda ağır yaralanan Emrullah K., ambulansla kaldırıldığı Mersin Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybederken, darp sonucu yaralanan Çağrı Ü. ise tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Polis ekipleri, kavgaya karışan ve Adana'dan geldikleri öğrenilen diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatırken, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN