Bingöl’de geceyi gündüze çeviren orman yangını: Korku dolu anlar yaşandı

Bingöl’de geceyi gündüze çeviren orman yangını: Korku dolu anlar yaşandı

Hava sıcaklıklarına yenik düşen Bingöl'de gece saat 01.00 sularında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı orman yangını çıktı. ihbar üzerine olay yerine giden ekipler, yoğun çabaları sonucunda yangını sabaha karşı kontrol altına aldı.

Yurdun dört bir yanı kavurucu sıcaklıklardan da kaynaklı olarak orman yangınlarına teslim olmuş durumda. Çıkan yangınlara bir yenisi daha eklenerek yurdun can damarı yine kül olarak gözler önünden gitti.

bb.jpg

Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı Yoldaşan mahallesinde gece saat 01.00 sularında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı orman yangını çıktı. İhbar üzerine olay yerine Orman İşletme Müdürlüğü, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangın, ekiplerin zorlu müdahalesi ve köylülerin de desteğiyle sabaha karşı kontrol altına alınabildi. Güçlükle söndürülen yangınında soğutma çalışmaları devam ederken yangının çıkış nedeninin bulunması için çalışma başlatıldığı ifade edildi.

bbb.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN