Bingöl'de öğrenciler arasında bıçaklı kavga: Liseli genç hayatını kaybetti

Bingöl'de öğrenciler arasında bıçaklı kavga: Liseli genç hayatını kaybetti

Bingöl'de lise öğrencileri arasında çıkan bıçaklı kavgada, Berat Yılmaz adlı öğrenci hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yılmaz'ın cenazesine, ailesi, arkadaşları ve öğretmenleri katıldı.

Bingöl'de lise öğrencileri Berat Yılmaz (16) ile U.İ. (16) arasında Karşıya Mahallesi Hüseyin Çelik Caddesi'nde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada, Yılmaz bıçakla ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Sağlık ekiplerince Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis ekiplerince U.İ. gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen U.İ, sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Berat Yılmaz'ın cenazesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

ARKADAŞLARI VE ÖĞRETMENLERİ DE KATILDI

Genç ilçesine getirilen Yılmaz'ın cenazesi Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Cumhuriyet Mezarlığı'nda defnedildi. Cenazeye, Yılmaz'ın ailesi, arkadaşları ve öğretmenleri katıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN