Binlerce öğrenci dört gözle bekliyor! İBB bursları ne zaman açıklanacak? İşte İBB burs sonuçları sorgulama ekranı

Binlerce öğrenci dört gözle bekliyor! İBB bursları ne zaman açıklanacak? İşte İBB burs sonuçları sorgulama ekranı

İstanbul'da yaşayan binlerce öğrenci dört gözle bekliyordu! İBB burslarının sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğrenciler burs sayesinde rahat nefes alacak. Peki bursun size çıktığını nasıl öğrenebilirsiniz? İşte İBB burs sonuçları sorgulama ekranı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından verilen burs olanakları için başvurular geçtiğimiz günlerde sona erdi. 26 Eylül'de başlayan başvurular, 20 Ekim'de son buldu. Şimdi öğrenciler, heyecanla İBB burs sonuçlarının açıklanmasını bekliyor.

GEÇEN SENE 21 ARALIK'TA AÇIKLANMIŞTI

ibb-burs-sonucu-ogrenme-2.webp

Geçtiğimiz yılın örnek alındığında, başvuru sürecinin kapanmasından sonra sonuçların 21 Aralık'ta açıklandığı görülüyor. Bu yıl da benzer bir takvimin takip edilmesi bekleniyor. İBB'nin resmi sitesi üzerinden yapılacak duyurularla birlikte öğrencilere bilgilendirme mesajları da atılacak.

İBB BURS BAŞVURU SONUÇLARINI NASIL ÖĞRENEBİLİRSİNİZ?

ibb-burs-sonucu-ogrenme-3.webp

İBB burs başvuru sonuçları, öğrencilerin başvuru yaptıkları kurum tarafından değerlendirildikten sonra duyurulacak. Bu süreç içinde öğrencilerin resmi İBB web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip etmeleri önemli. Ayrıca kabul edilen öğrencilere, başvurularının sonuçlandığına dair SMS ile bilgilendirme yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden, "https://gencuniversiteli.ibb.istanbul/" adresinden başvuru sonuçlarına ulaşmak mümkün olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN