Bir çocuğunu öldürüp diğerini boğmaya çalıştı!

Bir çocuğunu öldürüp diğerini boğmaya çalıştı!

Antalya'da, Burcu Ç. isimli kadın, bir çocuğunu boğarak katlettiği diğer çocuğunu ise boğmaya çalıştığı iddiasıyla tutuklandı. Hayatta kalan diğer çocuk ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından korumaya alındı.

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde iddiaya göre, F.U. isimli erkek birlikte yaşadığı Burcu Ç.'nin, oğlu 4 yaşındaki M.E.D.'yi boğmaya çalıştığını gördü. Müdahale eden F.U. çocuğu kurtardı. Burcu Ç.'nin aynı odadaki diğer oğlu M.Ç.'nin ise nefes almadığını fark eden F.U., jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Adrese giden sağlık ekiplerinin incelemesinde M.Ç.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Boğulma sonucu öldüğü anlaşılan M.Ç.'nin cenazesi, adli tıp kurumuna sevk edilirken, M.E.D. ise ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü.

BAKANLIK KORUMAYA ALDI

M.E.D., hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından korumaya alındı.

Burcu Ç. ile F.U. jandarma tarafından gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan Burcu Ç. sevk edildiği sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanırken F.U. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN