Bolu'da parkta kan donduran olay: Ölen de öldüren de çocuk

Bolu'da parkta kan donduran olay: Ölen de öldüren de çocuk

Bolu’daki park kavgası can aldı. 13 yaşındaki çocuğun yumruğuyla yere yığılan 15 yaşındaki A.Ö.T., hastanede hayatını kaybetti; iki çocuk gözaltında.

Bolu’da iki çocuk arasında çıkan kavga, acı bir şekilde sona erdi. Kültür Park’ta 13 yaşındaki bir çocuğun yumruk attığı 15 yaşındaki A.Ö.T., aldığı darbenin ardından yere yığıldı. Kalbi duran çocuk, yapılan müdahaleyle kısa süreliğine hayata döndürüldü ancak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili iki çocuk gözaltına alındı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Bolu’nun en işlek noktalarından biri olan İsmetpaşa Caddesi üzerindeki Kültür Park’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 13 yaşındaki S.Ş. ile 15 yaşındaki A.Ö.T. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine S.Ş., A.Ö.T.’ye yumruk attı. Aldığı darbeyle yere düşen A.Ö.T.’nin kalbinin durduğu belirlendi.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin olay yerinde gerçekleştirdiği kalp masajıyla yeniden hayata döndürülen A.Ö.T., ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili olarak S.Ş. ile yanında bulunduğu belirlenen 14 yaşındaki arkadaşı E.Y., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN