Burdur’da tarım makinesi üreten fabrikada yangın

Burdur’da tarım makinesi üreten fabrikada yangın

Burdur Organize Sanayi Bölgesi’nde tarım makineleri üreten fabrikada bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen 5 işçiden 1’i hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri ise yangını söndürmek için harekete geçti.

Burdur Organize Sanayi Bölgesi’nde tarım makineleri üreten fabrikada bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın paniğe neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, fabrikanın hammadde bölümünden dumanların çıktığını gören işçiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

xvccx.jpg

Yangında dumandan etkilenen 5 işçiden 1’i ambulansla Burdur Devlet Hastanesine kaldırılırken, 4 işçiye ise ambulansta oksijen verildi. Polis ekipleri ise çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Vardiyadaki işçiler güvenli bir alana alınırken, fabrika sahasında bulunan tırlar dışarı çıkarıldı.

İtfaiyenin yoğun uğraşları sonucu söndürülen yangının ardından soğutma çalışmalarına başlandı. Dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılan işçinin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN