Burhaniyeliler Kadir Gecesi’nde iftarda buluşacak

Burhaniyeliler Kadir Gecesi’nde iftarda buluşacak

Burhaniye Belediyesi tarafından hayırseverlerin destekleri ile Ramazan Ayı’nın ilk gününden beri Ahmet Akın Kültür Merkezi ve mahallelerde verilen iftar yemekleri sürerken; Kadir Gecesi için Cumhuriyet Meydanı’nda büyük iftar daveti planlandı.

Ramazan Ayı’nın ilk gününden beri her akşam Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde günlük ortalama bin kişiye iftar verilirken, kalabalık mahallelerde de gün gün planlanan iftarlarla halk Ramazan bereketini paylaştı. Kadir Gecesi’nin maneviyatını hep birlikte yaşamak için ise Burhaniye Belediyesi tarafından ilçenin merkezinde yer alan Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir iftar yemeği verilecek. Binlerce kişinin aynı sofrada oruçlarını açacağı iftar 5 Nisan Cuma akşamı yapılacak.

Burhaniye’de, belediye eliyle Ramazan ayı boyunca halka verilen iftar yemekleri ve gıda yardım paketleri, camilerin detaylı temizliklerinin yanı sıra, Ramazan Bayramı için de ilçede hazırlıklar devam ediyor. Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla kabristanlarda bakım ve düzenlemeler tamamlanırken arife günü için de ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacak.

Kadir Gecesi iftarına tüm Burhaniyelileri davet eden Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Belediye olarak Ramazan ruhuna yakışır bir şekilde veren elin görünmeyeceği paylaşımlar gerçekleştirdik. Hayırsever ile ihtiyaç sahibini buluşturduk. Ramazan ayı boyunca kurduğumuz iftar sofralarını Kadir Gecesinde Cumhuriyet Meydanı'nda kuracağız. Ramazan bereketini birlikte paylaşmaya tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN