Bebeğini darp eden babadan korkunç ifadeler: Boğazını sıkacaksın, çırpınıp kalacak

Bebeğini darp eden babadan korkunç ifadeler: Boğazını sıkacaksın, çırpınıp kalacak

Gaziantep'te Yunus Göç isimli zanlı, bebeğini darp ederek beyin kanaması geçirmesine neden olmuştu. Bebeğin durumu iyiye gitse de tedavisine hala yoğun bakımda devam ediliyor. Anne Semra Göç, ifadesinde zanlı Yunus Göç'ün kan donduran sözlerini anlattı.

Gaziantep'te 1 aylık bebeğini darp ederken kameraya yakalanan ve tutuklanan baba Yunus Göç'ün, anne Semra Göç'e, ''O çocuk ağladığında boğazını sıkacaksın, öyle çırpınıp kalacak" dediği öğrenildi.

Bebeğin annesi, eşi ile kayınvalidesinin, doktor muayenesinde bebekteki morluklarla ilgili gelecek soruları nasıl yanıtlaması gerektiğini de tembihlediği belirtildi.

'AĞZINDAN KAN GELDİĞİNİ SÖYLEME'

Sabah'tan Mustafa Sait Özkan'ın haberine göre; yaklaşık 1-2 hafta önce bebeğin yanak kısmında morluklar gördüğünü ve eşinin ve kendi telefonundaki fotoğraflarda da fark edildiğini dile getirdi.

Eşine bebeği doktora götürmeyi teklif ettiğini dile getiren anne Göç şu sözleri kaydetti:

"Çocuğun sağ göz üstünde morluk ve yine sağ yanağında diş ve çene kısmında tırnak izine benzer yaralar gördüm. Son olarak ağzından ve burnundan kan geldi. Ben de neden burnundan kan geliyor diyerek telaş yaptım. Yunus bana, 'Neden gidelim ne gerek var' dedi. Bu sırada benim telefonum yoktu. Ben de Yunus'a, 'Beni hastaneye götürmezsen babamı ararım seni şikayet ederim dedim. O da bana, 'Sen de beni şikayet etmeye iyi alıştın. Hadi çocuğu doktora götürelim' dedi. Birlikte hastaneye gittik. Doktorun yanına gitmeden önce eşim bana, 'Çocuğun gözündeki morluğu söyleme' dedi. Doktor morluğu sorarsa, çocuğun gazını çıkarırken dizine yatırdığı sırada olduğunu söylememi, ağzından ve burnundan kan geldiğini de doktor sormadıkça söylemememi tembihledi. Ben de, 'Tamam' dedim. Bunu dememdeki amaç çocuğumu doktora götürmekti. Doktora da morlukları ve kanamayı söyleyecektim.''

'KAYINVALİDEM KOLUMU SIKTI'

Hastaneye giderken kayınvalidesi Dursun Göç'ün de yanlarında olduğunu aktaran anne Semra Göç, sözlerine şöyle devam etti:

"Doktor bana gözündeki morluğu sordu. Anlatacağım esnada kayınvalidem eliyle kolumu sıktı. Ben de doktora eşimin bana tembihlediği gibi anlattım olayı. Ancak ara ara morlukların olduğunu, ağlarken boğazında kızarıklık olduğunu, ağzından kan geldiğini söyledim. Bebekten kan ve idrar örneği alındı. Sonuçlar çıktığında doktor ile görüştük. Kanamanın ve morlukların doğum kaynaklı olduğunu söyledi. Kalbinde üfürük olabileceğinden şüphelendiğini söyleyip, bizi başka bir hastaneye gidebileceğimizi söyledi."

'İLAÇLARIN YANINA TELEFON KAMERASI AÇIP KOYDUM'

Anne, yaşadıklarını şöyle anlatmaya devam etti:

"Çocuğun vücudundaki morluklar bu süreçte devam etti. Olay akşamı eşim benden çay yapmamı istedi. Çay yapmak için odadan çıktığım sırada kapıyı döndüğümde çocuğun ağlamasını duydum. Odaya geri döndüğümde, eşim bebeği sıvazlıyordu. Eşime, 'Önce çocuğun ilaçlarını vereyim sonra çay koyarım' dedim. Odanın köşesinde bulunan ilaçların yanına telefonu kamerası açık bir şekilde koydum. İlaçları eşime verdim. Mutfağa gittim. Mutfağın kapısına daha girmeden bebeğin çığlığını ve vurma seslerini duydum. Hemen odaya geri döndüm. Eşim bebekle ilgileniyormuş gibi davranıyordu. Benden şüphelenmesin diye bebeği kucağıma aldım. Kameranın önünde durdum. Eşime çay içiyor musun diye sorunca, 'İçmiyorum yatacağım' diyerek odadan ayrıldı.

GÜLEREK: O ÇOCUK AĞLADIĞINDA BOĞAZINI SIKACAKSIN ÖYLE ÇIRPINIP KALACAK

Bu sırada eşim bana telefonunu şarja takmam için çağırdı. Bana gülerek ellerini açıp dişlerini sıkarak, 'Semra o çocuk ağladığında boğazını sıkacaksın öyle çırpınıp kalacak' dedi. Ben de kendisine böyle konuşma dedim. Eşim uyuduktan sonra videoya baktım. Videoyu izledikten sonra hemen annemi gece 01.00'da arayıp, 'Yetişin eşim bebeği dövdü' dedim. Annem sabah eve geldi. Eşim bu sırada işe gitmişti. Önce annemin ikametine gittik daha sonra hastaneye gittik. Yunus Göç'ten şikayetçiyim."

'PİŞMANIM'

2.jpg

Olay günü bebeğe annesi tarafından hazırlanan mamayı yedirdiğini söyleyen tutuklu zanlı baba Yunus Göç'ün ifadesinde şu cümleler yer alıyor:

''Eşim, bebeği bana bırakarak odadan ayrıldı. Bebek bir anda ağlamasa başladı. Ben de bir anlık sinir ile bebeği darp ettim. Ben bebeği darp ederken annesi odada değildi. Ben bebeği darp ettikten sonra annesi içeri gelip bebeği pışpışlamak için kucağına aldı. Daha önce oğlum Cihan'a yönelik bir darp eylemim olmamıştır. Pişmanın üzerime atılı suçlamayı kabul ediyorum" dedi.

BABASINDAN DARP GÖREN BEBEĞİN DURUMU İYİYE GİDİYOR

Gaziantep'te ağladığı için babası Yunus Göç tarafından şiddete maruz kalan 1 aylık bebeğin yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Doktoru İsmail Demir, bebeğin annesi tarafından beslenmeye başladığını ve sağlık durumunun iyiye gittiğini şu sözlerle kaydetti:

''Hastamızın genel durumu stabil. Dünkü duruma göre biraz daha iyiye gidiyoruz. Yapılan tetkiklerimizde ve çektiğimiz tomografilerimizde aksi bir durum saptamadığımız için cerrahi bir müdahaleye şu aşamada gerek duymadık. Çocuğumuzun bilinci açık ve solunumu rahat. Yavaş yavaş beslenmeye de başlanıldı. Yoğun bakımdaki tedavisi bir süre daha devam edecek.

DURUMU BU ŞEKİLDE GİDERSE YOĞUN BAKIMDAN ÇIKACAK

Annesi bebeğini besliyor ancak geçirdiği travmadan ve kanamadan dolayı beslenmesi şu anda yetersiz. Bu sebepten dolayı yoğun bakımdan çıkarılabilecek düzeyde değil hastamız. Annenin de geçirdiği bu travmadan dolayı geçirdiği bir psikolojik bozukluğu var. Bununla ilgili de Aile ve Sosyal Politikalar birimimiz konuyla ilgileniyor. Bu şekilde devam ederse belki kısa bir süre sonra yoğun bakımdan çıkarabilme imkanımız olabilir. Bu tür hastalarda durum anında değişebileceği için yoğun bakım takibine devam edeceğiz. Durumu bu şekilde giderse birkaç güne servise alabiliriz çocuğumuzu.''

DAHA ÖNCE ŞİDDET NEDENİYLE UZAKLAŞTIRMA KARARI ALMIŞ

Ocak ayında eşinden şiddet gördüğü için ailesinin yanına sığınan bebeğin annesi Semra Göç'ün eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ancak 'aile büyüklerinin araya girmesinin ardından' yeniden eve döndüğü öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN