Çankırı'da CHP İlçe Başkanlığı binasına saldırı: 1 gözaltı

Çankırı'da CHP İlçe Başkanlığı binasına saldırı: 1 gözaltı

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde CHP İlçe Başkanlığı binasına yanıcı madde atılarak saldırı gerçekleştirildi. Çankırı Valisi, farklı suçlardan sabıka kayıtları olan şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde CHP İlçe Başkanlığı binasına yanıcı madde atılmasına ilişkin bir şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi. Bir binanın birinci katında bulunan CHP Çerkeş İlçe Başkanlığına yanıcı madde atıldığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler olayı gören vatandaşlar tarafından yangın tüpüyle kısa sürede söndürüldü.

1 KİŞİ YAKALANDI

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Çerkeş ilçemizde bir siyasi partinin ilçe başkanlığı binasına yanıcı madde atılmak suretiyle gerçekleştirilen saldırının farklı suçlardan sabıka kayıtları olan şüphelisi yakalanmış olup, adli süreç çok yönlü devam etmektedir. Gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir" ifadesini kullandı. Öte yandan aynı binanın üst katında öğrenci yurdu da bulunduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN