Cevizlibağ'da tramvay raydan çıktı: Seferler yapılamıyor

Cevizlibağ'da tramvay raydan çıktı: Seferler yapılamıyor

Cevizlibağ'da Kabataş-Bağcılar hattında tramvay raydan çıktı. Bariyerlere çarpan tramvayın içindeki yolcular tahliye edildi. Kapatılan istasyon nedeniyle seferler yapılamadı.

Cevizlibağ'da Eminönü istikametine doğru giden tramvay raydan çıktı. Bariyerlere çarpan tramvayın içindeki yolcuların tahliye edilmesinin ardından istasyon kapatıldı. Tahliye edilen yolcular yaya olarak yoluna devam etti.

Metro İstanbul ekipleri olay yerine gelerek incelemede bulundu. Tramvay seferlerindeki aksamalar nedeniyle İETT'den destek istendi.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "T1 Kabataş Bağcılar Tramvay Hattımızda seferlerimiz geçici bir süre için Bağcılar-Akşemsettin ve Topkapı-Kabataş istasyonları arasında yapılmaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN