Cezaevinden çıkan eşiyle tartışıp evi yaktı

Cezaevinden çıkan eşiyle tartışıp evi yaktı

Edirne’de cezaevinden yeni çıkan eşi Cüneyt Taner ile tartışıp, evi ateşe veren Hatice Taner, tutuklandı. Hatice Taner'in ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan çok sayıda kaydı olduğu bildirildi.

Dün saat 23.00 sıralarında Edirne’nin Keşan ilçesi Yenimescit Mahallesi Ensar Sokak’ta tek katlı bir evde meydana gelen olayda; Edirne Kapalı Cezaevi’nde ‘yağma’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından yaklaşık 10 yıl yattıktan sonra tahliye olan Cüneyt Taner, eşi Hatice Taner’in yaşadığı eve geldi.

Evde çift arasında, henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında iddiaya göre Hatice Taner, piknik tüpünü yakıp, kanepenin üzerine bıraktı. Tutuşan kanepedeki alevler, kısa sürede yayıldı, tüm evi sardı.

1-014.jpg

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPIYORMUŞ

İhbar üzerine adrese polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Ev kullanılamaz hale gelirken, olayın ardından Hatice Taner, polis tarafından gözaltına alındı.

2-002.jpg

‘Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan çok sayıda kaydı olduğu belirtilen Hatice Taner, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN