CHP Yeşilhisar Belediye Başkan Adayı Onaç bıçaklı saldırıya uğradı

CHP Yeşilhisar Belediye Başkan Adayı Onaç bıçaklı saldırıya uğradı

Kayseri'de CHP Yeşilhisar Belediye Başkan Adayı Deniz Onaç, aracına aldığı 2 kişi tarafından gasp edilip bıçaklandı. Yaralanan Onaç hastaneye kaldırıldı.

Kayseri'de otomobiline aldığı 2 kişi tarafından gasp edilen ve bıçaklanan CHP Yeşilhisar Belediye Başkan Adayı Deniz Onaç yaralandı.

İddiaya göre, Nevşehir'in Ürgüp ilçesinden Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesine bağlı Soğanlı Mahallesi'ne dönen avukat Onaç, dün akşam saatlerinde Güzelöz mevkisi yakınlarında otostop çeken 2 kişiyi otomobiline aldı. Bir süre sonra şüpheliler, Onaç'a saldırdı.

8653100.jpg
Deniz Onaç

CİSİMLE KAFASINA VURUP BAYILTTILAR

Elinden hafif şekilde bıçaklanan ve kafasına vurulan cisimle bayıltılan Onaç, ayıldığında parasının çalındığını fark etti.

Babasını arayarak yardım isteyen Onaç, Kayseri Şehir Hastanesine kaldırıldı. Onaç, tedavisinin ardından taburcu edildi. Şüphelileri yakalamak için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN