CHP'li Alp'ten tepki: Kars sokaklarının hali içler acısı

CHP'li Alp'ten tepki: Kars sokaklarının hali içler acısı

Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Kars sokaklarının bakımsız haline sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Altyapı çalışmalarının yeterli yapılmadığını belirten Alp, paylaşımında Kars'ın caddelerinin fotoğraflarını paylaşarak yetkilileri göreve çağırdı.

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, uzun yıllardır iktidarın atadığı kayyım tarafından yönetilen Kars belediyesinin sokakları bakımsız ve içler acısı halde bıraktığını ileri sürerek, sosyal medya hesabından uyarılarda bulundu. Alp, paylaşımında Kars'ın caddelerinin fotoğraflarını paylaşarak yetkilileri göreve çağırdı.

Kars'ta neredeyse son 20 yıldır iktidar partisi tarafından yönetilen belediyelerin görev süresince altyapı çalışmalarının yeterli yapılmadığını ileri süren Alp, özellikle Aydınlıkevler Mahallesi'nden paylaştığı görüntülerle bu olumsuz durumu vurguladı.

Kars'ın durumunu sosyal medya hesabında paylaşan İnan Akgün Alp, yerel yönetimi eleştirdi. Alp belediyenin, iktidar tarafından atanmış bir kayyım tarafından yönetilmesinin kentteki sorunları daha da derinleştirdiğine işaret etti.

Karslıların artık bu olumsuz tabloya daha fazla katlanamayacaklarını öne süren Milletvekili Alp, önümüzdeki yerel seçimlerde Kars'ı güzelleştirmeye çalışacaklarını ifade etti. Kars'ın çözüme kavuşması ve daha yaşanabilir bir şehir olması için vatandaşların desteğine güvendiğini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN