CHP'li Erkek: Millet ittifakının adayı 13. cumhurbaşkanı olacak

CHP'li Erkek: Millet ittifakının adayı 13. cumhurbaşkanı olacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, “6’lı masa olarak çok çalışıyoruz. Yapacaklarımız da belli. Millet İttifakı’nın, 6’lı masanın cumhurbaşkanı adayı, ilk seçimde Türkiye’nin 13’üncü cumhurbaşkanı olacak ve Türkiye rahat bir nefes alacak” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Tunceli’ye geldi. Partililerle toplantı yapan Erkek, daha sonra partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, İl Başkanı Ali Mustafa Çelik ve partililer katıldı.

Türkiye’nin ağır sorunlarının olduğunu ve bu sorunların da çözülmeyecek sorun olmadığını belirten Muharrem Erkek, “Tunceli’de de Türkiye’nin her yerinde de gençlerimiz geleceklerini, umutlarını ve hayallerini yurt dışında arıyorlar. Bu tablonun sorumlusu bu ülkeyi yönetenlerdir. İktidara geldiğimizde kuvvetler ayrılığını getireceğiz, demokratik hukuk devletini tesis edeceğiz. Çoğulculuğu, kolektif çalışmayı, güçlü kurumlar, kurallar ve kadrolar tesis edeceğiz. Bugün gücü bir kişide topladılar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bir şahıs devletine dönüştürdüler, tablo ortada” diye konuştu.

'MİLLET İTTİFAKI'NIN ADAYI TÜRKİYE'NİN 13. CUMHURBAŞKANI OLACAK'

Türkiye’nin sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade eden Erkek, şöyle devam etti:

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bu mücadelede tüm Türkiye’ye seslenerek 'Bize katılın' diyor. Biz de şimdi Tunceli’den seslenelim; bize katılın çünkü bu demokrasi, eşitlik, adalet, kardeşlik, halk hukuk, adalet mücadelesidir. Bu mücadele de gelecek nesiller için veriliyor. Ülke, freni patlamış kamyon gibi uçuruma sürükleniyor. Buna hep birlikte 'dur' diyeceğiz. Buna CHP, Millet İttifakı ve 6’lı masa olarak çok çalışıyoruz. Yapacaklarımız da belli. Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı, ilk seçimde Türkiye’nin 13’üncü cumhurbaşkanı olacak ve Türkiye rahat bir nefes alacak. Halk fakirleşirken birileri kamuda saltanat süremez. Tüm kaynakların sahibi halktır" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN