Cinayet zanlısı ormanda saklandığı çukurda yakalandı

Cinayet zanlısı ormanda saklandığı çukurda yakalandı

Kırklareli'nde, aralarından biri cinayet suçundan aranan 3 şüpheli yakalandı. 25 Ekim'de İstanbul'da tartıştığı arkadaşını öldüren B.Ç, ormanda saklandığı çukurda yakalandı.

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 25 Ekim'de İstanbul'da tartıştığı arkadaşını öldüren B.Ç. ile çeşitli suçlardan aranan B.A. ve P.D'nin Vize ilçesinin Kızılağaç köyünde olduğu bilgisine ulaştı.

Şüphelilerin bulunduğu otomobil jandarma ekiplerinin "dur" ihtarına uymayıp bir süre kaçtı. Ekipler otomobili, Vize ilçesine yakın bir noktada yola serilen "lastik patlatan kapan" yardımıyla durdurdu.

Otomobildeki B.A. ve P.D. yakalanırken, B.Ç. ormanlık alana doğru yaya olarak kaçtı.

ÜZERİNDE ESRAR BULUNDU

İz arama köpeği de kullanan jandarma ekipleri, B.Ç'yi bir çukurda saklanırken yakaladı. Şüphelinin üzerinde 20 gram esrar ele geçirildi.

B.Ç. işlemlerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Diğer 2 şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN