Çocuklar kavga etti, babaları birbirine saldırdı: 1 ölü

Çocuklar kavga etti, babaları birbirine saldırdı: 1 ölü

Bursa'da çocukları kavga eden Ömer Şehzade ile İbrahim Çağan yolda karşılaştı ve kavga etti. İbrahim Çağan bu sırada belindeki tabancayı çıkarıp ateş etti. Göğsünden vurulan Ömer Şehzade kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan İbrahim Çağan ifadesinde "Korkutmak amacıyla havaya ateş etmek istedim. O sırada tabanca ateş aldı" dedi.

Bursa'da dün saat 18.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Akçalar Mahallesi’nde önceki gün, Ömer Şehzade ile İbrahim Çağan'ın çocukları okulda kavga etti. Ömer Şehzade, akrabalarıyla yolda yürürken, İbrahim Çağan ile karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

İbrahim Çağan, belinden çıkardığı tabancayla Ömer Şehzade’ye ateş etti. Göğsüne mermi isabet eden Ömer Şehzade kanlar içinde yere yığılırken, İbrahim Çağan ise kaçtı. Kardeşi tarafından özel araçla Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Ömer Şehzade, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

TABANCASIYLA YAKALANDI

Olayın ardından soruşturma başlatan Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) Büro Amirliği ekipleri, şüpheli İbrahim Çağan'ı tabancasıyla birlikte yakalayıp, gözaltına aldı.

'HAVAYA ATEŞ AÇTIM'

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edilen İbrahim Çağan burada verdiği ifadesinde, önceki gün kendi çocuğuyla Ömer Şehzade'nin çocuğunun okulda kavga ettiğini belirterek, "Akşam da Ömer Şehzade ile yolda karşılaştık. Yanında akrabaları vardı ve kalabalıktılar. Bana 'O çocuğun babası sen misin' diye sordu. Ben de 'Evet' deyince bana tokat attı. Yanındakilerin üzerime doğru geldiğini görünce, korkutmak amacıyla havaya ateş etmek istedim. O sırada tabanca ateş aldı. Öldürmek amacıyla yapmadım. Havaya sıkacaktım. Pişmanım" dediği öğrenildi. İbrahim Çağan, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan Ömer Şehzade'nin cenazesi memleketi Çorum'un Uğurludağ ilçesine bağlı Sazköy'de bugün cuma namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN