Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yaptığı yerde bulunan şüpheli valizden çıkanlar şaşırttı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun'da bulunduğu sırada toplantıya katılacağı yerin yakınlarında şüpheli valiz bulundu. Bir süre valizin sahibinin ortaya çıkmasını bekleyen bomba imha ekipleri, valizi kontrollü bir şekilde patlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, konuşmasının ardından öğrencilerle yapacağı toplantıya katılmak için alandan ayrıldı.

erdogan-samsun-acilis-toreni.jpg

ŞÜPHELİ VALİZ POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının bitmesinden kısa süre sonra toplantının yapılacağı Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'na yakın bir yer olan Kent Yönetim Merkezi ile İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi civarında mavi bir şüpheli valiz dikkat çekti.

erdogan-samsun-bomba-panigi-3.jpg

FÜNYEYLE PATLATILDI

Valizin sahibinin çıkmamasının ardından olay yerine bomba imha uzmanları sevk edildi. Bomba imha uzmanı şüpheli valizi fünye ile patlattı.

Güvenlik önlemleri altında patlatılan valizin yanına giden ekipler, valizin içerisinde giysi olduğunu belirledi. Söz konusu alanda şüpheli valizden giysi çıkmasının ardından güvenlik şeritleri kaldırıldı.

erdogan-samsun-bomba-panigi-2.jpg

erdogan-samsun-bomba-panigi-1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN